În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 11/10/2010 Tigara electronica este mai sanatoasa decat tigara clasica

Tigara electronicaSi nu spun doar eu acest lucru. In sfarsit de intampla un lucru bun si am sa citez un articol aparut in 14 noiembrie 2009, pe site-ul officialwire.com.

Guvernul aproba ca tigara electronica este mai sanatoasa decat tigara cu tutun.
Se pare ca singurul laborator care nu este de acord cu acest lucru este U.S. Food And Drug Administration. (Tiffany Ellis – OfficialWire)

LPD Services, un laborator din Anglia ce are toate acreditarile a dat publicitatii rezultatele cercetarii asupra unei marci de tigari electronice. (Gamucci)

Asa cum multi se asteptau, laboratorul a decis in urma testelor efectuate ca tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara traditionala cu tutun. Au fost mai multe rapoarte in acest sens emise de laboratoare acreditate din Africa de Sud, Noua Zeenlanda si altele, laboratoare care prin activitatea lor lupta impotriva fumatului si impotriva reducerii efectelor nocive ale acestuia. Toate laboratoarele au dat acelasi verdict: tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara clasica.

Se pare ca la orizont pluteste un aer al schimbarii in ceea ce priveste tigara electronica, odata cu publicarea acestor rapoarte care sustin ca tigara electronica este o alegere mai inteleapta in detrimentul tigarii clasice.

Unul dintre sustinatorii infocati impotriva fumatului, Dr. Murray Laugesen, premiat cu cea mai mare distinctie pentru lupta sa impotriva fumatului, de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, este un sustinator al tigarii electronice.
Profesorul Michael Siegel, doctor si el, un alt luptator impotriva fumatului, sustine si el tigara electronica si considera ca aceasta ar putea salva milioane de oameni care mor din cauza tutunului.
Bill Godshall, un veteran care lupta impotriva fumatului de 25 de ani, unul dintre cei care s-au implicat activ in legislatia impotriva fumatului, este de asemenea un sustinator infocat al tigarii electronice.

Consider ca daca aveati urme de indoieli asupra tigarii electronice, acest articol va va ajuta.

Exact cum credeam, tigara electronica este intr-un razboi cu tigara clasica datorita posibilelor pierderi enorme, financiare, pe care statele (prin taxe si accize) si producatorii de tutun, le-ar putea avea.

 

Promotii

Cele mai vândute